Statul concesioneaza 35 de zacaminte Concesionarea a 35 de zacaminte petroliere a atras interesul a 13 companii, iar numarul potentialilor investitori ar putea creste, ca urmare a mentinerii taxelor si redeventelor la nivelurile actuale, au dec

Statul concesioneaza 35 de zacaminte Concesionarea a 35 de zacaminte petroliere a atras interesul a 13 companii, iar numarul potentialilor investitori ar putea creste, ca urmare a mentinerii taxelor si redeventelor la nivelurile actuale, au declarat agentiei Mediafax surse din Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM). Companiile sunt Toreador Resources (SUA), Sterling (Canada), Zeta (Marea Britanie), Expert Petroleum (Romania), Valhalla (Norvegia), RAG (Austria), Solaris (Egipt), Blackstairs (Irlanda), Celtic (Irlanda), Winstall, Amromco (SUA), Transbalkan (Bulgaria) si Thetys (Suedia). (Mediafax)

PCfun, vanzari de 7,5 milioane de dolari in 2007 Compania isi propune sa atinga pana la sfarsitul anului vanzari de 7,5 milioane dolari, raportand pentru primele noua luni ale anului vanzari de patru milioane dolari. "Pana la sfarsitul anului ne asteptam sa atingem vanzari de 7,5 milioane dolari. In perioada sarbatorilor estimam sa obtinem 40-45% din totalul vanzarilor realizate in al patrulea trimestru, reprezentand o crestere de 2,5 ori fata de media primelor trimestre", a declarat Traian Cristea, directorul general Fit Distribution. (NewsIn)

Cefin mizeaza pe dublarea vanzarilor Divizia auto a grupului Cefin estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de cel putin 220 milioane de euro, pe fondul avansului vanzarilor la 3.500 de unitati, fata de 1.800 de vehicule consemnate anul trecut. Compania estima in luna aprilie o cifra de afaceri de 200 milioane de euro si vanzari de 3.000 de unitati. Din cele 3.500 de unitati programate pentru acest an, 2.600 de vehicule vor fi camioane noi, 500 de unitati camioane second hand si 400 de autobuze. (NewsIn)

Nuclearelectrica a depus oferte pe OPCOM Compania a depus sase oferte pe Bursa de energie OPCOM pentru vanzarea a peste 1,7 milioane MWh, la preturile de pornire de 145 de lei/MWh si 147 lei/MWh, in functie de cantitatea de energie care va fi vanduta in baza unei oferte. Pentru data de 24 octombrie, Nuclearelectrica a depus, pe piata centralizata a contractelor bilaterale atribuite prin licitatie publica, o oferta de vanzare de 501.600 MWh, in banda la puterea de 50 MW, la pretul minim de pornire de 145 lei/MWh, si doua doua oferte pentru vanzarea a cate 250.800 MWh, in banda la puterea de 25 MW, la pretul minim de 147 lei/MWh. Perioada de livrare ar urma sa fie 10 noiembrie 2007 - 31 decembrie 2008. (NewsIn)

Actiunile Electromagnetica, diminuate Actionarii Electromagnetica au aprobat diminuarea valorii nominale a titlurilor de la 0,23 lei la 0,10 lei, proces in care actionarii vor primi 23 de actiuni noi la 10 titluri vechi detinute. Numarul de actiuni va creste de la 146,96 milioane de titluri cu valoare nominala de 0,23 lei, cat are in prezent, pana la 338,017 actiuni cu o valore nominala de 0,10 lei. Diminuarea valorii nominale a titlurilor nu va afecta valoarea capitalului social al companiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.