Septuplul campion mondial la MotoGP, Valentino Rossi, ocazional pilot de raliuri, a dedicat victoria de la Grand Prix-ul Portugaliei, de duminica, de la Estoril, lui Colin McRae, decedat in urma unui accident de elicopter. DURERE. Rossi a recuno
Septuplul campion mondial la MotoGP, Valentino Rossi, ocazional pilot de raliuri, a dedicat victoria de la Grand Prix-ul Portugaliei, de duminica, de la Estoril, lui Colin McRae, decedat in urma unui accident de elicopter. DURERE. Rossi a recunoscut, la finalul cursei de la Estoril, ca McRae a fost cel care i-a influientat viata. "Vreau mai intai sa-i dedic victoria lui Colin McRae. Colin a fost unul din idolii copilariei mele. Cand eram foarte tanar, el mi-a dat pasiunea pentru raliu. Este o zi foarte trista pentru sportul automobilistic, dar sunt fericit ca am putut castiga pentru el. A fost mereu foarte rapid, chiar si cand facea greseli. A fost o persoana importanta in viata mea. A fost Kevin Schwantz (pilotul sau model) al raliurilor", a spus Rossi. Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a adresat "sincere sale condoleante" familiei pilotului Colin McRae, iar seful de la Ferrari, Jean Todt, a tinut un moment de reculegere inaintea conferintei de presa de duminica. "Colin McRae a avut o contributie imensa in sportul automobilistic si stilul sau de pilotaj atat de spectaculos i-a atras afectiunea suporterilor din intreaga lume", a anuntat FIA, in timp ce Jean Todt a spus: "A fost unul dintre cei mai mari piloti din istorie".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.