O turista ceha se zbate intre viata si moarte pe patul spitalului, dupa ce a cazut de la o inaltime de o suta de metri in Masivul Retezat. Operatiunea de salvare a durat cateva ore si a fost ingreunata de conditiile meteo nefavorabile. Turista se af
O turista ceha se zbate intre viata si moarte pe patul spitalului, dupa ce a cazut de la o inaltime de o suta de metri in Masivul Retezat. Operatiunea de salvare a durat cateva ore si a fost ingreunata de conditiile meteo nefavorabile. Turista se afla in Retezat impreuna cu sotul si doi prieteni. Sambata, in jurul orelor 13.30, la numarul de urgenta 112 a fost anuntat faptul ca pe munte se afla o persoana accidentata. In zona au plecat mai multe echipe formate din salvamontisti, jandarmi montani si rangeri, pe doua directii diferite. Turista a fost localizata, la o inaltime de 2.300 de metri. Acesta prezenta leziuni pe intreaga suprafata a corpului si era inconstienta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.