Aripa tanara a actionarilor dinamovisti spera ca victoria de la Iasi sa-i scape pe fani de obsesia Tiriac

Pentru doi dintre actionarii dinamovisti, Vasile Turcu si Cristi Borcea, victoria de la Iasi a reprezentat un adevarat balon de oxig
Aripa tanara a actionarilor dinamovisti spera ca victoria de la Iasi sa-i scape pe fani de obsesia Tiriac

Pentru doi dintre actionarii dinamovisti, Vasile Turcu si Cristi Borcea, victoria de la Iasi a reprezentat un adevarat balon de oxigen. Cei doi s-au manifestat mai mult decat exuberant la cele trei goluri ale lui Danciulescu, serie care a adus victoria clara a “cainilor”. Dupa meciul de la Iasi au existat cateva discutii intre Cristi Borcea si fani legate de viitorul echipei. Aripa tanara din conducerea lui Dinamo incearca acum sa-i convinga pe liderii suporterilor ca echipa este pe fagasul bun, ca Walter Zenga va da o fata europeana formatiei si ca... nu ar strica sa renunte la manifestarile pro-Tiriac. Dupa cum se stie, fanii dinamovisti au avut o adevarata campanie in aceasta saptamana, prin care cereau ca fostul tenisman sa fie cooptat in randul actionarilor, idee sustinuta si de generalii din MAI. Cum potentul om de afaceri revine in Romania pe 2 octombrie, se spera ca pana atunci dinamovistii sa fie scapati de obsesia Tiriac cu ajutorul rezultatelor obtinute de Walter Zenga. “Ce sa mai vorbim de antrenor, e clar pentru toa ta lumea, este un profesionist adevarat. Nu se vede ca a schimbat fata echipei? Am reusit cinci goluri in deplasare, asta spune tot”, a declarat Cristi Borcea.

Calificarea in grupele Cupei UEFA, in dauna suedezilor de la Elfsborg, ar mai atenua din amaraciunea ratarii calificarii in Liga si ar putea face pace intre actionari, aflati acum in doua tabere diferite. Trebuie mentionat ca Nicolae Badea, aflat in relatii reci cu o parte din colegii sai din conducerea alb-rosilor, nu s-a aflat in tribune la meciul de la Iasi, Florian Walter fiind un alt absent din randul actionarilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.