Agresorul a amenintat vanzatorul cu un pistol despre care oamenii legii cred ca este de jucarie. Subinspectorul Radu Croitoru, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta a declarat ca sambata dimineata, in jurul orei 05:00, un barbat - care avea fata acop
Agresorul a amenintat vanzatorul cu un pistol despre care oamenii legii cred ca este de jucarie. Subinspectorul Radu Croitoru, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta a declarat ca sambata dimineata, in jurul orei 05:00, un barbat - care avea fata acoperita cu un material textil, iar pe cap purta o sapca - l-a amenintat pe vanzatorul magazinului alimentar cu un pistol. El i-a cerut vanzatorului banii din casa de marcat si un cartus de tigari. Intregul eveniment a fost filmat, magazinul fiind dotat cu sistem de supraveghere video. Politistii incearca sa stabileasca identitatea barbatului in baza inregistrarii video. Vanzatorul a povestit anchetatorilor ca barbatul are aproximativ 30 de ani, intre 1.70 - 1.75 centimetri, iar la una din maini, in zona degetelor, pe partea superioara, prezinta mai multe zgarieturi recente, in curs de cicatrizare. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.