In timp ce liberalii si UDMR refuza orice negociere cu PSD, social-democratii pretind ca exista “o dinamica a discutiilor”, dar ca aceasta e secreta

Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a dezmintit, ieri, existenta sau chiar
In timp ce liberalii si UDMR refuza orice negociere cu PSD, social-democratii pretind ca exista “o dinamica a discutiilor”, dar ca aceasta e secreta

Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a dezmintit, ieri, existenta sau chiar posibilitatea unor negocieri intre liberali si social-democrati, inaintea Comitetului Executiv National al PSD unde urmeaza sa se ia o hotarare in privinta depunerii motiunii de cenzura. Nicolaescu a afirmat ca nu a auzit de o asemenea negociere si nici nu o crede posibila. El a mai precizat ca orice negociere cu social-democratii este exclusa printr-o hotarare a Delegatiei Permanente a PNL, astfel ca niciun liberal nu are autoritatea sa o incalce. Nicolaescu a spus ca liderii PSD incep sa se trezeasca si sa evalueze impactul motiunii, exprimandu-si speranta ca acestia vor avea intelepciunea necesara pentru a nu o mai depune.
De asemenea, ministrul liberal al transporturilor, Ludovic Orban, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca motiunea va fi “cantecul de lebada” al lui Geoana. In opinia lui Orban, cel care l-a sfatuit pe liderul PSD sa anunte o astfel de initiat iva a incercat sa-i submineze acestuia autoritatea in partid. „Daca nu se depune motiunea, e prost pentru Geoana, daca pica motiunea, e prost pentru Geoana, daca trece motiune si nu e premier Geoana, pica prost Geoana si PSD, nu stiu cine i-a dat sfatul asta, dar ala nu i-a fost prieten”, a declarat Orban. Ministrul a mai afirmat ca „motiunea PSD bate la usa PSD, nu la usa Guvernului” si ca “se bate toba” pe un document “inoportun si neelaborat”. De altfel, Orban nu crede ca textul documentului este finalizat, “daca acesta exista intr-adevar”.

UDMR: Guvernul va mai tine pana in 2008
Presedintele UDMR, fostul vicepremier Marko Bela, a declarat ca Guvernul va rezista pana la alegerile de anul viitor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.