Cvadrupla campioana europeana Alina Dumitru (foto dreapta) a salvat onoarea delegatiei Romaniei, care a participat la Campionatele Mondiale de la Rio de Janeiro, reusind sa castige medalia de bronz la categoria 48 de kilograme. Dupa o serie de patru
Cvadrupla campioana europeana Alina Dumitru (foto dreapta) a salvat onoarea delegatiei Romaniei, care a participat la Campionatele Mondiale de la Rio de Janeiro, reusind sa castige medalia de bronz la categoria 48 de kilograme. Dupa o serie de patru victorii consecutive, eleva antrenorului Florin Berceanu a fost invinsa in semifinale de japoneza Ryoko Tani, cea care avea sa castige apoi titlul suprem. In meciul decisiv pentru locul al treilea, Alina Dumitru a intrecut-o prin ippon pe sud-coreeanca Kim Young-Ran. Aceasta a fost a doua medalie de bronz cucerita de sportiva clubului Steaua la Campionatele Mondiale, precedenta fiind obtinuta in 2005. Alina Dumitru se anunta principala speranta a judo-ului romanesc la podiumul olimpic de la Beijing in 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.