PE MASA PESEDINTELUI. Propunerile pentru numirea noilor ambasadori romani in Ka­zahstan si Bosnia si Hertegovina au fost avizate de premierul ro­man, ele fiind trimise spre aprobare Presedintiei, in­formeaza MAE. Surs
PE MASA PESEDINTELUI. Propunerile pentru numirea noilor ambasadori romani in Ka­zahstan si Bosnia si Hertegovina au fost avizate de premierul ro­man, ele fiind trimise spre aprobare Presedintiei, in­formeaza MAE. Surse diplomatice citate de Mediafax sustin ca ar exista acordul de principiu al sefului statului pentru aceste numiri. Romania este reprezentata in Kazahstan de ambasadorul Vasile Soare, iar in Bosnia si Hertegovina de insarcinatul cu afaceri Adrian Largeanu.  CUTIILE NEGRE. Cele doua cutii negre ale avionului de linie care s-a prabusit cu 130 de persoa­ne la bord duminica pe aeroportul din insula thailandeza Phuket au fost recuperate, a declarat pre­se­din­tele companiei One-Two-Go. Pri­mele informatii ar putea fi ob­ti­nu­te in decurs de sapte zile. Cel mai recent bilant indica 89 de morti si 41 de supravietuitori, din care 15 thailandezi si 26 de ce­ta­teni straini.  COSTAS, GRECUL. Partidul conservator Noua Democratie al premierului Costas Karamanlis a castigat la limita ale­ge­ri­le generale din Grecia, pastrand o majoritate infima in fata Partidului Socialist (Pasok) condus de Gior­gios Papandreou. Dupa nu­ma­rarea a 99,99% din voturi, conservatorii au obtinut 152 de locuri in Parlament, din totalul de 300. Du­pa ce a pierdut a doua oara in ul­ti­mii patru ani in fata conservatorilor, Papandreou risca sa piarda si functia de presedinte al Pasok.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.