In decembrie, pe scena teatrului amenajat la Palatul Kremlin, se va produce premiera unei piese de teatru inedite. Personajele care vor aparea in acest show sunt Roman Abramovich, Boris Eltin, Vladimir Putin, fosta sotie a lui Abramovich si ren

In decembrie, pe scena teatrului amenajat la Palatul Kremlin, se va produce premiera unei piese de teatru inedite. Personajele care vor aparea in acest show sunt Roman Abramovich, Boris Eltin, Vladimir Putin, fosta sotie a lui Abramovich si renegatul Boris Berezovscki. Ideea ii apartine cunoscutului producator britanic, Tony Cartwright, informeaza gazeta.ru. TURNEU. Piesa, al carui nume nu a fost dezvaluit, va fi turnata, dupa premiera de la Kremlin, pe scenele unor teatre din Moskova, New York, Tokyo, Paris si Londra. Tony Cartwright a inceput sa lucreze la acest spectacol, musical coregrafic care il are ca personaj principal pe oligarhul rus Roman Abramovich. Iahturi, masini , imobile, clubul Chelsea, toate reprezionta puncte care vor fi atinse pe scena. Practic, toata viata lui controversatului om de afaceri va fi expusa in acest show musical. Conform lui Cartwright, oligarhul rus a facut cunostinta cu subiectul spectacolului si cu textul, producatorii asteptand acordul lui Abramovich de a produce acest spectacol. "Scopul spectacolului nu este acela de a-l certa oligarhul rus, ci de a-l arata intr-o lumina buna", a declarat Cartwright. Nu au fost dezvaluite, inca, nici numele actorilor care vor interpreta celebrele personaje care fac parte din viata lui Abramovich.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.