l ITALIA, Serie A, etapa a 4-a * ADRIAN MUTU a fost titular in meciul pe care echipa sa, Fiorentina, l-a terminat la egalitate, 2-2, pe propriul teren contra celor de la Atalanta, a contribuit la primul gol al echipei sale si, resimtind o lovitura, a
l ITALIA, Serie A, etapa a 4-a * ADRIAN MUTU a fost titular in meciul pe care echipa sa, Fiorentina, l-a terminat la egalitate, 2-2, pe propriul teren contra celor de la Atalanta, a contribuit la primul gol al echipei sale si, resimtind o lovitura, a fost inlocuit in minutul 59 cu Bobo Vieri, cel care a si inscris celalalt gol al florentinilor * PAUL CODREA a fost rezerva pentru Siena, care a remizat cu AC Milan, scor 1-1, intr-un meci jucat sambata seara pe teren propriu. Internationalul roman a fost introdus in joc in minutul 88, in locul lui Galloppa.
l ITALIA, Serie B, etapa a 4-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, care s-a impus cu 1-0, pe teren propiu, in fata lui Bari * SORIN PARASCHIV a fost rezerva pentru Rimini, fiind trimis pe teren in minutul 72 al meciului cu Treviso, de acasa, scor 2-1.
l FRANTA, Ligue 1, etapa a 8-a * DANIEL NICULAE a marcat primul sau gol in acest sezon pentru Auxerre, care a castigat cu 2-0 intalnirea de pe teren propriu cu Nice. Atacantul roman a fost introdus in joc in minutul 85 si a inscris in prelungiri al doilea gol al echipei sale. Tot la gazde, GABRIEL TAMAS nu a jucat din cauza unei suspendari.
l GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 5-a
l CIPRIAN MARICA a fost titular pentru VfB Stuttgart, 3-0 acasa cu Energie Cottbus, dar a fost inlocuit dupa doar o ora de joc, de Gomez. La oaspeti, OVIDIU BURCA nu a fost retinut in lot, el fiind in refacere dupa o accidentare.
l OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 4-a
l GEORGE OGARARU a revenit in primul unsprezece al lui Ajax, dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon in acest start de campionat. Fundasul roman a fost titular sambata, in meciul castigat de "lancieri" cu 1-0 cu Heracles, in deplasare, fiind schimbat la pauza.
l RUSIA, liga a doua, etapa a 34-a * GEORGE FLORESCU a marcat doua goluri pentru Torpedo Moscova, invingatoare cu 3-1, acasa, cu TKA Rostov. Fostul jucator al lui "U" Cluj a fost integralist si a punctat in minutele 4 si 90, ultima reusita fiind din penalty.
l UCRAINA, UPL, etapa a 9-a * Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a invins sambata in deplasare cu 2-1, pe echipa Cernomoret Odessa, meci in care RAZVAN RAT a fost rezerva, jucand in ultimele 10 minute
l Si TIBERIU GHIOANE a fost rezerva pentru Dinamo Kiev, invingatoare cu 2-1 pe terenul lui Metalurg Donetk. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.