FC Vaslui a incheiat sirul meciurilor fara infrangere din acest campionat, capotand la Timisoara, in fata unei alte echipe cu pretentii la cupele europene, Poli. Inainte de meci, Marian Iancu si Adrian Porumboiu, patronii celor doua cluburi, s-au ata
FC Vaslui a incheiat sirul meciurilor fara infrangere din acest campionat, capotand la Timisoara, in fata unei alte echipe cu pretentii la cupele europene, Poli. Inainte de meci, Marian Iancu si Adrian Porumboiu, patronii celor doua cluburi, s-au atacat cu expresii suburbane, iar la finalul partidei jucatorii lui Poli i-au dedicat victoria sefului lor. Moldovenii nu au reusit sa inscrie decat un singur gol si acela dupa un penalty acordat cu larghete de arbitrul Corpodean, in timp ce pentru banateni a punctat de doua ori slovenul Dejan Rusici. "De la inceput am vrut sa fim activi, am avut cateva ocazii, sunt bucuros ca am reusit sa mentin acest ritm, un joc activ. Jucatorii au dat totul la acest meci, au respectat toate lucrurile tactice pe care le-am spus, pacat ca arbitrul nu a fluierat un penalty pentru noi. Stim ca a fost penalty, am avut multe ocazii. A fost departe faza de mine la penaltyul Vasluiului. Cred ca a fost un contact, dar nu de penalty. Nu vreau sa mai vorbesc nimic despre arbitri", a comentat la final Dusan Uhrin jr., tehnicianul lui Poli. "Ii dedicam victoria lui Marian Iancu pentru problemele pe care le-a avut cu Porumboiu si suporterilor nostri care sunt tot timpul alaturi de noi. Rusici sper sa continue tot asa sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele", a comentat si internationalul Gigel Bucur. Si Gabriel Torje a dedicat victoria patronului Marian Iancu si suporterilor. "Dedicam victoria lui Iancu si suporterilor si dupa acea noua pentru ca noi suntem cei care am muncit alaturi de acest public, care sper sa vina intr-un numar tot mai mare la stadion. Nu mai conteaza arbitrajul. Iancu l-a trimis pe Rosianu in vestiar si ne-a multimit pentru prestatie", a spus Torje. "Nu pot sa fiu mai fericit decat atat, mai ales ca am castigat. Am fost foarte constienti de importanta unei victorii in acest meci si am mers cu gandul inainte. Sunt fericit ca am marcat cele doua goluri, dar fara ajutorul echipei si a acestui public nu as fi reusit. Dedic golurile in mod clar familiei mele si al doilea iubitei mele. Astazi trebuie sa recunosc arbitrii m-au enervat... au fost cateva situatii foarte ciudate, dar asa sunt arbitrii ei decid in teren si nu avem ce sa spunem mai mult", a comentat si Dejan Rusici. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.