Potrivit Mediafax, incidentul a avut loc ieri dimineata, in jurul orei 04:35, cand politistii au incercat sa opreasca un autoturism Mercedes pe Bulevardul Barbu Vacarescu, care, in prealabil, refuzase oprirea la un filtru al politiei. Se pare ca Zamb
Potrivit Mediafax, incidentul a avut loc ieri dimineata, in jurul orei 04:35, cand politistii au incercat sa opreasca un autoturism Mercedes pe Bulevardul Barbu Vacarescu, care, in prealabil, refuzase oprirea la un filtru al politiei. Se pare ca Zambon nu a vrut sa se supuna testului cu aparatul etilotest si, de asemenea, nu a dorit sa se deplasaze la sediul INML "Mina Minovici" pentru recoltarea probelor biologice.
La randul sau, Zambon a negat cele declarate de politisti precizand: "A spus ca nu am oprit, nu-i adevarat! Mi-a spus ca ma lasa in pace pentru zece milioane. Nu aveam actele la mine. E un politist cu care am mai avut probleme". Totodata, fostul patron sustine ca a fost bruscat de agenti. "Am mers la identificare la Udriste. Mi-au intors mana si au vrut sa-mi puna catusele. Am scos telefonul si am vrut sa le fac poze. Am mers la Spitalul Floreasca pentru radiografie si am mana in ghips", a declarat Zambon. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.