Italianul care a cistigat de la Marian Iancu marca Politehnica Timisoara a driblat mai multe filtre ale politiei.

Italianul Claudio Zambon, personajul devenit celebru in urma razboiului pe brandul Politeh-nica Timisoara, are permi
Italianul care a cistigat de la Marian Iancu marca Politehnica Timisoara a driblat mai multe filtre ale politiei.

Italianul Claudio Zambon, personajul devenit celebru in urma razboiului pe brandul Politeh-nica Timisoara, are permisul de conducere retinut si dosar de cercetare pentru ca ieri-dimineata, in jurul orei 04.35, a refuzat sa opreasca masina pe care o conducea, un Mercedes C500, de culoare neagra, la doua filtre ale politistilor. Prima echipa de politisti de la Rutiera a intentionat sa-l opreasca pe Zambon pe Bulevardul Barbu Vacarescu. Politistii i-au facut semn de oprire, dar Zambon l-a ignorat si a continuat drumul. Numarul masinii soferului vitezoman a fost transmis prin statie colegilor de la un alt filtru si, pentru ca nici la semnul acestuia nu a oprit, Zambon a fost urmarit pe traseul Bulevarul Barbu Vacarescu, Strada Ceaikovski, pina la intersectia cu Calea Floreasca, unde a fost blocat si imobilizat.

Zambon a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum si recoltarea probelor biologice la Institutul National de Medicina Legala, unde a fost condus pentru stabilirea alcoolemiei. Ca urmare, politistii i-au retinut permisul si i-au intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale Sector 1 din cadrul Brigazii de Politie Rutiera. Zambon risca intre doi si sapte ani de inchisoare.

Italianul a obtinut recent, conform unei sentinte a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, palmaresul si marca Politehnica Timisoara, plus despagubiri de aproape 300.000 de euro de la Marian Iancu. Nemultumit de modul in care Federatia Romana de Fotbal (FRF) a pus in aplicare sentinta, Zambon a facut o noua plingere la FIFA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.