Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, s-a cununat religios sambata cu Mihai Ivanescu, directorul general Mitsubishi Romania. Daca mirele a sosit la Manastirea Caldarusani, locatia aleasa pentru cununie, intr-o masina de l
Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, s-a cununat religios sambata cu Mihai Ivanescu, directorul general Mitsubishi Romania. Daca mirele a sosit la Manastirea Caldarusani, locatia aleasa pentru cununie, intr-o masina de lux neagra, Roxana a venit cu elicopterul pe care l-a “parcat” chiar in curtea manastirii. Mirii s-au cunoscut in urma cu sapte ani si au devenit sot si sotie in luna aprilie, cununia religioasa fiind programata pentru data de 15 septembrie, cu toate ca cei doi si-ar fi dorit sa aiba loc pe data de 13: “Ne-am cunoscut intr-o zi de 13 si amandoi suntem nascuti pe aceasta data astfel incat mi-ar fi placut ca si nunta sa aiba loc tot pe 13. Dar asta insemna sa facem nunta intr-o zi de joi, asa ca am preferat sa o lasam pe data de 15”, a declarat Roxana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.