Springarii de case au dat iama in locuintele ANL din cartierul Constantin Brancusi din Capitala. Sambata seara, in jurul orei 18.30, mai multi oameni au anuntat Politia ca apartamentele din doua blocuri ANL, situate pe Aleea Coloana Infinitului, din
Springarii de case au dat iama in locuintele ANL din cartierul Constantin Brancusi din Capitala. Sambata seara, in jurul orei 18.30, mai multi oameni au anuntat Politia ca apartamentele din doua blocuri ANL, situate pe Aleea Coloana Infinitului, din cartierul Constantin Brancusi, din Capitala, au fost vizitate de hoti.
La fata locului s-au deplasat cadre din comanda sectorului 6 Politie, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, grupa operativa a Sectiei 25 Politie si agenti de siguranta publica, care au efectuat cercetarea la fata locului, precum si primele investigatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.