Infrangerea suferita de Romania, in fata Italiei, la Cupa Mondiala, nu a tulburat apele in lotul pregatit de Robert Antonin. Mai mult, pentru partida programata marti, pe stadionul a€žMurrayfield" din Edinburgh, Antonin va miza pe aceeasi j
Infrangerea suferita de Romania, in fata Italiei, la Cupa Mondiala, nu a tulburat apele in lotul pregatit de Robert Antonin. Mai mult, pentru partida programata marti, pe stadionul a€žMurrayfield" din Edinburgh, Antonin va miza pe aceeasi jucatori, folositi in partida de pe a€žVelodrome". Primul XV ramane neschimbat. Singurele modificari apar pe banca de rezerve, unde Silviu Florea il inlocuieste pe Cezar Popescu iar Florin Vlaicu ii ia locul lui Dan Vlad. LA EI ACASA. Meciul cu puternica reprezentativa a Scotiei, programat marti incepand cu ora 22.00, este considerat a fi ultima sansa pentru a€žstejari" in incercarea de a se clasa pe locul III in grupa si a obtine calificarea la Cupa Modiala din Noua Zeelanda. Traditia dintre jocurile Scotia - Romania nu ne avantajeaza. Ultima victorie, impotriva adversarilor de maine, s-a produs in 1991, la Bucuresti, scor 18-12. Cele doua reprezentative s-au duelat de 11 ori, scotienii impunandu-se de noua ori. Cea mai mare diferenta de puncte pentru Romania a fost de 6 puncte (28-22 in 1984 si 18-12 in 1991). Cea mai mare diferenta de puncte pentru in favoarea Scotiei a fost de 41 puncte (60-19 in 1999). Chiar daca tricolorii inca viseaza la o victorie, probabilitatea ca Socol si ceilalti stejari sa o obtina este destul de mica. Asta pentru ca meciul se va disputa in fieful scotian din Edinburgh. PARALELE. Inaintea meciului de marti, Romania ocupa pozitia a 4-a in Grupa C, cu un punct in clasament. Delegatia romana s-a deplasat luni dimineata la Edinburgh si s-a cazat la Novotel Hotel. La ora 13:00 este programata o conferinta de presa la hotel, iar la ora 20:00 se va desfasura antrenamentul capitanului, pe Stadionul Murrayfield. Inaintea acestui joc, Scotia se afla pe locul 11 in clasamentul IRB. In prima partida la Cupa Mondiala, Scotia a castigat cu 56-8 in fata Portugaliei. Romania se gaseste pe pozitia 16 in clasamentul IRB.  Scotia: 1 Gavin Kerr, 2 Ross Ford, 3 Euan Murray, 4 Nathan Hines, 5 Jim Hamilton, 6 Jason White, 7 Allister Hogg, 8 Simon Taylor, 9 Mike Blair, 10 Dan Parks, 11 Chris Paterson, 12 Rob Dewey, 13 Simon Webster, 14 Sean Lamont, 15 Rory Lamont. Manager: Frank Hadden.
Rezerve: 16 Scott Lawson, 17 Craig Smith, 18 Scott MacLeod, 19 Kelly Brown, 20 Chris Cusiter, 21 Hugo Southwell, 22 Nikki Walker. Romania: 1. Petrisor Toderasc, 2. Marius Tincu, 3. Bogdanel Balan, 4. Sorin Socol (capitan), 5. Cristian Petre, 6. Florin Corodeanu, 7. Alexandru Manta, 8. Ovidiu Tonita, 9. Lucian Sarbu, 10. Ionut Dimofte, 11. Gabriel Brezoianu, 12. Romeo Gontineac, 13. Csaba Gal, 14. Catalin Fercu, 15. Iulian Dumitras. Manager: Robert Antonin.
Rezerve: 16. Razvan Mavrodin, 17. Cezar Popescu, 18. Cosmin Ratiu, 19. Alexandru Manta, 20. Valentin Calafeteanu, 21. Ionut Tofan, 22. Dan Vlad  SANSA : "Am decis sa dam credit acelorasi jucatori care au inceput in meciul cu Italia, pentru ca ne-am dat seama ca au dat maximum posibil pentru a castiga. Este cea mai buna echipa pe care o putem alinia" - Robert Antonin, manager Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.