Acuzat ca ar fi fost implicat intr-un meci "strategic" (cum se spunea pe meleagurile patriei noastre pe vremea lui Jenel, Fanel si Gigel...), un fotbalist chinez si-a acuzat si el clubul, declarand ,de buna voie si nesilit de nimeni, ca ar fi fost ra
Acuzat ca ar fi fost implicat intr-un meci "strategic" (cum se spunea pe meleagurile patriei noastre pe vremea lui Jenel, Fanel si Gigel...), un fotbalist chinez si-a acuzat si el clubul, declarand ,de buna voie si nesilit de nimeni, ca ar fi fost rapit si torturat de "reprezentantii" gruparii la care este legitimat, relateaza Rompres citand publicatia "Titan Sports Weekley".
Patru barbati, intre care soferul antrenorului echipei, l-ar fi rapit si torturat pe 24 august, amenintandu-l ca-l vor inchide intr-un sac si-l vor arunca in rau, daca nu marturiseste ca a "trantit" meciul, a precizat Li Zhenhong (28 de ani), fotbalist aflat sub contract cu gruparea Changsa Ginde.
Dupa "eliberare", victimei i s-ar fi promis ca oficialii clubului vor demara o ancheta, insa, doua saptamani mai tarziu, aceiasi patru barbati l-au rapit din nou, amenintandu-l de data aceasta ca-l vor ingropa de viu daca nu va face "marturisiri" complete si nu le va plati 100.000 yuani (circa 10.000 euro).

''Li Zhenong a spus ca nu se va mai intoarce la echipa daca noi nu-l vom declara nevinovat. Problema este cum am putea noi sa-l declaram nevinovat, daca nu l-am acuzat niciodata?", a incercat sa se dezvinovateasca antrenorul echipei, Zhang Pen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.