Secretarul general al PD Vasile Blaga a declarat, sambata, ca principalii competitori politici ai formatiunii sale sunt, in ordine, PSD si PNL, apreciind ca liberalii "si-au dat Guvernul in franciza" si ca or sa "mai pupe" prim-ministru peste 20-30 d
Secretarul general al PD Vasile Blaga a declarat, sambata, ca principalii competitori politici ai formatiunii sale sunt, in ordine, PSD si PNL, apreciind ca liberalii "si-au dat Guvernul in franciza" si ca or sa "mai pupe" prim-ministru peste 20-30 de ani.“Cei cu care ne vom lupta in campania electorala sunt PSD, un partid in plina degringolada, si PNL, un partid care si-a dat Guvernul in franciza. Liberalii, de altfel, o sa mai pupe prim-ministru abia peste 20-30 de ani. O sa stea la 7-10 la suta multa vreme de acuma incolo, dar si asta numai daca se misca bine”, le-a spus Blaga celor aproape 800 de participanti la Consiliul Judetean de Coordonare al PD Bihor, desfasurat la Oradea. La aceasta reuniune au mai participat presedinti si vicepresedinti ai organizatiilor judetene din Maramures, Satu Mare, Alba si Arad, precum si invitati din conducerea centrala a partidului, intre care si Elena Udrea.Raspunsul PNL nu avea insa sa intarzie, secretarul general al partidului, deputatul Dan Motrean comparandu-l pe democratul Vasile Blaga cu celebra ghicitoare Mama Omida. „Vasile Blaga ar trebui sa fie preocupat mai ales de partidul domniei sale, un partid fara viitor, care sta doar in popularitatea presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.