Simbata s-a casatorit Roxana Ciuhulescu. Un prilej de maxima agitatie pentru colegii ei de la Acasa TV, care au condus-o precipitati la elicopter. Cum adica „ce elicopter"?

Pai, Roxana nu si-a facut aparita la nunta proprie coborind, ca toata lumea, dintr-o masina, ci a venit cu elicopterul, chestie pe care ar fi trebuit s-o stiti deja, fiindca a fost anuntata in presa de cel putin patru miliarde de ori. In fine, elicopterul ca elicopterul, dar ar fi trebuit sa vedeti cum a incheiat reporterita de la Acasa TV materialul despre mai sus-numita casatorie. Cu vocea gituita de ziceai ca naste, tremurind de incordare si cu ochii bulbucati de emotie, a grait in felul urmator: „Continuarea acestei povesti senzationale, la «Povestirile adevarate» de luni". Am ramas oarecum nelamurita. Care o fi fost povestea aia atit de senzationala care a adus-o pe fata in halul ala de tulburare? Ca s-a suit Roxana in elicopter sau vreun telefon de la serviciu prin intermediul caruia s-a soptit in urechea reporterului ca, daca nu iese bine materialul, poate sa nici nu mai vina a doua zi la birou?

Pe Antena 2, la „Agentul VIP", Oana Zavoranu avea, intr-o seara, din nou, niste treaba cu maica-sa.

O anunta, pentru a miliarda oara, ca totul intre ele s-a terminat. Problema e ca, asa cum a reiesit din chiar relatarile Oanei, o mai anuntase si cu citeva zile-nainte, intr-un mod absolut amuzant. Prin sofer. Da, da… Incercase mai intii s-o contacteze personal si, fiindca femeia nu-i raspunsese, ii sunase soferul cu rugamintea s-o anunte pe maica-sa ca, incepind din momentul ala, ar fi bine sa-i stearga numarul din telefon, fiindca nu vor mai avea ce discuta vreodata. Bine ca i-a raspuns si soferul, ca ar fi fost in stare, la o adica s-o sune pe nevasta acestuia si sa-i zica: „Buna ziua, doamna, Oana Zavoranu sint. Va rog sa-i transmiteti sotului dumneavoastra ca il rog sa-i transmita maica-mii sa nu ma mai caute. Mersi!". Iar daca nu i-ar fi raspuns nici nevasta soferului, gasea ea o vecina de-a celor doi sa lase la ea mesajul.