L-a convins pe Gigi Becali ca un CD cu muzica lui se va vinde in draci, iar finantatorul Stelei chiar l-a crezut! Radu Baron vrea sa-si faca si audienta pe spatele lui Gigi. Pana cand s-o prinde Razboinicul Luminii ca-i exploateaza imaginea...
L-a convins pe Gigi Becali ca un CD cu muzica lui se va vinde in draci, iar finantatorul Stelei chiar l-a crezut! Radu Baron vrea sa-si faca si audienta pe spatele lui Gigi. Pana cand s-o prinde Razboinicul Luminii ca-i exploateaza imaginea... Patronul casei de discuri RBA isi face si televiziune: HIT TV, un post ce va difuza videoclipuri pe banda (a se citi pe bani). Nici n-a inceput bine sa emita noua televiziune, ca deja s-au pus la cale cercurile de interese muzicale. Mihai Traistariu a acceptat sa prezinte o emisiune. Si cine credeti ca va fi unul dintre pri­mii invitati? Gigi Becali, cel caruia acelasi Radu Baron ii scoate un CD de colinde. O spune chiar prezentatorul. Nu stim cat de mult si-l doreste Mihai Traistariu, dar Radu Baron stim sigur ca si-l doreste. Doar s-a si laudat prin presa ca i se va ridica audienta cu Gigi in studio. Macar atat. Ca din impresariat cateva ve­de­te ratacite prin show-biz nu se prea poate trai in ziua de azi... "Pun pa­riu ca stie sa cante si ca o sa ne lase pe toti cu gura cascata!", mai spune Traistariu. Noi punem pariu ca Mi­hai va parasi in cel mai scurt timp pos­tul, asa cum si alti artisti pe care i-a impresariat Radu Baron l-au parasit din motive binecunoscute. Si mai punem pariu ca Mihai Trais­tariu o va avea invitata si pe Bety de la Etnic. Prietenii stiu de ce...  I S-A APRINS BECU­LE­TUL. Totusi, cum i-a venit lui Radu Baron ideea CD-ului? L-a auzit pe Becali cantand dupa un meci al Stelei si si-a zis: "Baiatul asta chiar are voce!". "Baiatul asta" are chiar si bani sa-si sponsorizeze propriul CD! Ca doar nu credeati ca finan­ta­rea albumului vine de la Baron? Si va rugam, putin respect! Cum adica "baiatul asta"? Ce, ati crescut impreuna? Masurati-va cuvintele daca nu vreti sa ramaneti taman la iarna fara Mos Craciun!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.