Artisti in timpul unor repetitii pentru spectacolul "Fuerzabruta", care a avut loc la 12 septembrie la Berlin. Nimfele de la Fuerzabruta, dansatoare obisnuite sa se unduiasca in valuri, i-au lasat cu gura cascata pe toti spectatorii v
    Artisti in timpul unor repetitii pentru spectacolul "Fuerzabruta", care a avut loc la 12 septembrie la Berlin. Nimfele de la Fuerzabruta, dansatoare obisnuite sa se unduiasca in valuri, i-au lasat cu gura cascata pe toti spectatorii veniti sa le vada. Show-ul, originar din Argentina, va fi prezentat in capitala Germaniei pana la data de 3 octombrie.   SUA - Nu acorda viza unor staruri pop britanice Multe staruri ale muzicii pop britanice, precum Lily Allen sau Klaxons (recompensati cu Premiul Mercury pe 2007), isi anuleaza concertele din Statele Unite, pentru ca oficialii americani considera ca nu sunt destul de cunoscute pentru a primi viza si, prin urmare, li s-a refuzat accesul pe teritoriul SUA, informeaza telegraph.co.uk, citat de Medifax. Desi ei se bucura de succes in randurile fanilor europeni, cel putin zece trupe britanice sunt in situatia aceasta, de a nu primi viza pentru SUA (viza de tipul P-1), acordata in mod traditional artistilor care sunt "recunoscuti pe plan international" de "mult timp".   China - A murit dupa trei zile de navigare pe net Un barbat de aproape 30 de ani a murit la sfarsitul saptamanii intr-un internet cafe din Canton (sudul Chinei) dupa ce a navigat pe net fara intrerupere timp de trei zile, relateaza AFP. "Potrivit primelor concluzii, faptul ca a stat atat de mult timp in fata calculatorului este sigur cauza mortii, provocata de o problema cardiaca", a indicat un medic citat de o publicatie din Beijing. Barbatul, cu o alura robusta si "care nu avea nici o rana aparenta", potrivit unui martor, ar fi lesinat brusc in fata monitorului sambata dupa-amiaza.   Interdictie - Fara porumbei in Venetia In incercarea de a reduce invazia de porumbei in oras, Primaria Venetiei va interzice aruncarea traditionala de orez la nuntile de la Palatul Cavalli si vanzarea de graunte in tot orasul. Conform ziarului italian La Repubblica, primarul orasului este ingrozit de deteriorarea grava pe care o provoaca porumbeii patrimoniului artistic al orasului, pasari care s-au inmultit foarte mult in ultima perioada. Un studiu realizat la solicitarea directiei arheologice din Venetia a relevat ca problemele igienico-sanitare si restaurarea patrimoniului in urma distrugerilor provocate de porumbei il costa anual pe fiecare cetatean circa 275 de euro.   Oferta - Kate Winslet si-a scos fesele la licitatie Actrita britanica Kate Winslet si-a desenat posteriorul si a scos opera la licitatie. Desenul in rosu a fost scos la licitatie pe site-ul Paint4Poverty, al carui scop este strangerea de fonduri pentru opere de caritate. Pana in prezent, suma cea mai mare care a fost licitata este de 750 de euro. "Folosindu-se" de schita posteriorului sau, actrita vrea astfel sa ajute la reducerea saraciei in mai multe regiuni ale lumii, astfel ca banii stransi din vanzarea desenului sunt destinati sustinerii unor proiecte in Romania, Tanzania, India sau Nepal.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.