Copiii scapati de necazurile propriilor familii dezorganizate intra in alt cosmar atunci cand se trezesc ei insisi parinti, fara un adapost, fara hrana, fara afectiune. In judetul Suceava, numai in acest an au fost inregistrate zeci de cazuri de min
Copiii scapati de necazurile propriilor familii dezorganizate intra in alt cosmar atunci cand se trezesc ei insisi parinti, fara un adapost, fara hrana, fara afectiune. In judetul Suceava, numai in acest an au fost inregistrate zeci de cazuri de minore si tinere care au dat nastere unor copii din flori si care au fost aruncate in strada de cei dragi.

La doar 17 ani, Adriana are deja un baietel de 8 luni. A avut o copilarie nefericita, marcata de certurile si scandalurile dese dintre parinti. Cand parintii s-au despartit, ea a fost incredintata tatalui. Acesta s-a recasatorit insa si a plecat in Italia, lasandu-si fata in mainile unor rude, care nu s-au ocupat, spune ea, deloc de educatia ei. La doar 15 ani, si-a gasit alinarea in bratele unui tanar, cu care a fost prietena 4 ani. In momentul in care a ramas insarcinata, baiatul a rupt relatia si nu si-a mai aratat fata. A fost si momentul in care rudele fetei din partea tatalui au alungat-o pe fata din casa. Tatal ei a stiut ca fata a fost aruncata in strada, ba chiar si-a incurajat familia sa faca acest lucru, turband de furie cand a auzit ca fata lui are un copil. Tanara a nascut un baietel, pe Alin, dar necazurile au continuat. Micutul a fost mereu bolnav si a fost internat prin mai multe spitale din judet. In cele din urma, Adriana a apelat la serviciile Centrului Maternal din orasul sucevean Gura Humorului. Bebelusul are acum 4 luni. Tanara ne-a povestit ca a mai incercat sa ia legatura cu tatal, dar acesta nu a dorit sa-si recunoasca copilul. Desi abandonase scoala inca din clasa a VII - a, ajutata de personalul de la centru, si-a reluat cursurile. Tristetea insa o domina la tot pasul, la doar 17 ani traind nenorociri cat pentru mai multe vieti.

La 20 de ani a nascut doi copii si pleaca in Germania
Si la Centrul Maternal din Suceava pot fi intalnite tinere cu povesti triste. Elena are 20 de ani si are deja 2 copii din flori. Primul copil a fost acceptat de bunicii fetei, care il cresc cu mult drag.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.