Dupa documentarele de succes si ghidurile turistice, Saptamana Financiara apare astazi cu un nou produs: volumul "Nasul", semnat Mario Puzo. Filmul, probabil, l-ati vazut.   Cartea ati citit-o? Mario Puzo a creat un rom
   Dupa documentarele de succes si ghidurile turistice, Saptamana Financiara apare astazi cu un nou produs: volumul "Nasul", semnat Mario Puzo. Filmul, probabil, l-ati vazut.   Cartea ati citit-o? Mario Puzo a creat un roman extraordinar; el ne introduce in subteranul societatii violente si infestate a Mafiei, in mijlocul luptei dintre organizatiile de gangsteri. Ne prezinta incercarile prin care trec toti cei care au intrat in contact cu lumea Mafiei. Romanul "Nasul" este in esenta povestea unui om si a puterii sale, dar este in mod sigur si o lectura greu de uitat. Nasul este Vito Corleone, liderul Mafiei, un tiran marinimos pe care nimic nu-l opreste sa obtina si sa detina puterea. Nasul este un om prietenos, intelept si corect, dar si cel mai necrutator lider al celebrei Cosa Nostra. Tiran, santajist, criminal - el isi ofera prietenia (nimeni nu indrazneste sa-l refuze), iar influenta lui ajunge la toate nivelurile societatii americane, de la politisti pana la cei mai puternici oameni ai natiunii.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.