Directorul unei benzinarii din Satu Mare a fost victima unui santaj ale carui scena este, parca, desprinsa dintr-un film cu mafioti. Directorului i-au fost ceruti 15.000 de euro pentru ca familia sa sa nu pateasca ceva rau, au anuntat surse din cadr
Directorul unei benzinarii din Satu Mare a fost victima unui santaj ale carui scena este, parca, desprinsa dintr-un film cu mafioti. Directorului i-au fost ceruti 15.000 de euro pentru ca familia sa sa nu pateasca ceva rau, au anuntat surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare. Potrivit acestora, un angajat al magazinului care functioneaza benzinaria l-a apelat, la mijlocul saptamanii trecute, pe director. Acesta din urma sustine ca nu-l cunoaste pe barbatul care l-a contactat, insa persoana i-a cerut ca, in schimbul linistii si sigurantei familiei, sa plateasca suyma de 15.000 de euro. Banii nu trebuiau inmanati oricum, ci ambalati cu grija si depozitati intr-un container cu gunoi aflat in spatele benizinariei cu pricina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.