Avanpremiere

Cu totii la surf! - Surf's Up
Voci: Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel

Hollywood Multiplex: sambata, duminica, ora 19.45; Movieplex Cinema Plaza Romania: sambata, duminica, 11.30, 19.45

&bd
Avanpremiere

Cu totii la surf! - Surf's Up
Voci: Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel

Hollywood Multiplex: sambata, duminica, ora 19.45; Movieplex Cinema Plaza Romania: sambata, duminica, 11.30, 19.45

„Cu totii la surf!“ este o comedie de actiune animata care patrunde in culisele competitiilor din lumea surf-ului. Filmul contureaza caracterul unui tanar pinguin de statura mica, Cody Maverick (Shia LaBeouf), un surfer in devenire, care participa la primul sau concurs. Urmarit de un echipaj care ii filmeaza experienta, Cody isi paraseste familia si caminul din Antarctica, pentru a calatori in Insula Pen Gu. Aici, el vrea sa participe la concursul omagial Big Z Memorial Surf Off. Pe drum, Cody ii intalneste pe Chicken Joe (Jon Heder), un cocos amator de surf, pe faimosul impresar Reggie Belafonte (James Woods), pe talentatul descoperitor de talente Mickey Abromowitz (Mario Cantone), si pe vioaia pinguinuta- salvamar Lani Aliikai (Zooey Deschanel), toti descoperind pasiunea lui Cody pentru surf.

Suspiciunea &n dash; Disturbia
Cu: Shia LaBeouf, Carrie-Anne Moss, David Morse

Cityplex: sambata, duminica, ora 20.30; Hollywood Multiplex: sambata, ora 22.15, duminica, ora 22.30 Movieplex Cinema Plaza Romania: sambata, duminica, ora 21.30

Kale (Shia LaBeouf) are o viata pentru care majoritatea adolescentilor l-ar invidia. El isi petrece cea mai mare parte a zilelor navigand pe internet, mancand de la fast-food si uitandu-se la televizor. El este stapan pe intreaga casa, iar o tanara frumoasa pe nume Ashley (Sarah Roemer) tocmai s-a mutat in casa de alaturi. Exista o singura problema - nu are voie sa paraseasca domiciliul. Kale se afla sub ordinul judecatoresc de a nu parasi casa timp de trei luni de zile, iar daca va face cu un pas mai mult peste 100 de metri distanta de casa, urmatoarea privare de libertate se va face intr-o inchisoare adevarata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.