Eugen Nicolaescu le-a promis participantilor la Congresul National de Medicina Fizica si Recuperare o noua strategie care sa garanteze, in cativa ani, reabilitarea bazelor balneoclimaterice. Profesor doctor Mihai Berteanu si ceilalti specia

Eugen Nicolaescu le-a promis participantilor la Congresul National de Medicina Fizica si Recuperare o noua strategie care sa garanteze, in cativa ani, reabilitarea bazelor balneoclimaterice. Profesor doctor Mihai Berteanu si ceilalti specialisti in domeniu i-au atras atentia ministrului Sanatatii ca privatizarile bazelor balneoclimaterice s-au facut a€žsalbatic", medicii devenind practic a€žsclavi pe domeniul hotelierilor".  In replica, Nicolaescu a afirmat ca a€žaceasta observatie este corecta. Va astept cu un proiect de text prin care sa aducem legea la normalitate". a€žO  strategie bine pusa la punct ar putea in cativa ani sa readuca in atentia opiniei publice, a lumii medicale si a oamenilor aceste baze naturale extraordinare. Am convenit cu domnul profesor Berteanu sa realizam pana la sfarsitul anului o noua strategie in domeniu, mergem cu ea la Guvern si mai departe sa gasim cea mai buna formula de finantare", a spus Nicolaescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.