Tragedie in Marea Britanie. Un apel de urgenta, legat de posibila prabusire a unui elicopter in apropiere de Jerviswood, a pus pe jar echipele de interventie. La fata locului, politia britanica a gasit resturile elicopterului care ii apartinea lui Co
Tragedie in Marea Britanie. Un apel de urgenta, legat de posibila prabusire a unui elicopter in apropiere de Jerviswood, a pus pe jar echipele de interventie. La fata locului, politia britanica a gasit resturile elicopterului care ii apartinea lui Colin Mc Rae. Alaturi de fostul mare campion, si-au mai pierdut viata inca trei persoane, informeaza news.bbc.com.uk. Printre ele se afla si afla si unul din fiii lui McRae, Johnny, in vasta de cinci ani.Fostul mare campion era casatorit cu Alison, cu care mai avea o fetita, Holie . Initial, politia britanica nu a putut confirma daca in elicopter s-a aflat si Campionul Mondial din 1995 a€žpentru ca aparatul era atat de avariat, incat era greu de spus cate persoane au fost inauntru". In urma cu putin timp, disparitia Colin lui Mc Rae in acest accident a devenit o certitudine.
PRIMUL. Colin, 39 de ani, fost campion mondial de raliuri, si-a pierdut viata simbata dupa amiaza dupa ce elicopterul pe care il pilota s-a prabusit in apropierea casei sale din Scotia. Elicopterul decolase, cu circa 30 de minute inainte de accident, de pe aeroportul din Glasgow. Toate persoanele aflate in elicopter au decedat. Colin McRae a fost primul britanic care a devenit campion mondial de raliuri, in 1995 cu Subaru. A fost unul din cei mai de succes sportivi din istoria Marii Britanii, cistigind 25 de raliuri din campionatul mondial si clasindu-se de 42 de ori pe podium. Cei care nu l-au vazut concurind au auzit cu siguranta de el datorita jocului Colin McRae Rally, un cunoscut joc de raliuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.