Aflat la primul meci pe banca lui Dinamo, italianul Walter Zenga a pornit ca din pusca, elevii sai marcand de cinci ori pe terenul unei formatii recunoscute pentru greutatea cu care cedeaza puncte.     Dinamo da semne de resuscitare sub
Aflat la primul meci pe banca lui Dinamo, italianul Walter Zenga a pornit ca din pusca, elevii sai marcand de cinci ori pe terenul unei formatii recunoscute pentru greutatea cu care cedeaza puncte.     Dinamo da semne de resuscitare sub mana lui Walter Zenga. Aflat la prima partida pe banca tehnica a "cainilor", italianul a pasit cu dreptul, formatia din Soseaua Stefan cel Mare facand spectacol la Iasi, pe terenul unei echipe artagoase. Eroul partidei a fost Ionel Danciulescu, care la scorul de 2-1 a reusit un hattrick, marcand de trei ori si inchizand practic meciul.     FERICIT. Dinamo a deschis scorul dupa numai trei minute, dar la pauza s-a intrat la egalitate, cu gazdele masate in careul lui Romanovs, dupa un gol din ofsaid marcat de Balba. Lucian Goian i-a adus din nou pe bucuresteni in avantaj, pentru ca apoi sa iasa Danciulescu la rampa. "Ii felicit pe jucatori pentru modul in care au evoluat, mai ales in repriza a doua. Sunt fericit ca am debutat cu aceasta victorie, deoarece am intalnit o echipa buna si am evoluat pe un teren foarte greu. Noi am dat primul gol foarte repede si pe urma am lasat initiativa Iasiului. Oricum, este frumos cand castigi. La primul meci pe banca lui Dinamo este clar ca am avut emotii, era si normal sa fie astfel. Am revenit in campionatul Romaniei si vreau sa fac treaba la Dinamo, sa facem performanta adevarata", a declarat Zenga dupa meci.     Popa: "Dinamo a fost impinsa de la spate!"     La finalul partidei de ieri, antrenorul lui "Poli" Iasi, Ionut Popa, a afirmat ca Dinamo n-a fost superioara echipei sale si ca victoria bucurestenilor s-a datorat hazardului. "La scorul de 1-2, echipa mea a cazut. Dar vreau sa stiu de ce in repriza a doua au fost atatea lovituri libere in preajma careului nostru. Sa ma scuze arbitrii daca gresesc, dar vreau si eu o explicatie pentru modul in care a fost impinsa Dinamo din spate. Daca nu venea golul acela norocos al lui Cristea din minutul 3, Dinamo ar fi trebuit sa fie condusa cu 3-0 la pauza. Nu inteleg cum de jucatorii mei nu au reusit sa dejoace acea schema de la golul doi. Nu vreau sa vorbesc de arbitraj, dar nu ne-a anulat primul gol, pentru ca a fost ofsaid, nu l-a eliminat pe Balba pentru ca a lovit, dar intreb: pe Ciobanu cine l-a lovit? De ce a avut capul bandajat? Daca as avea lotul lui Steaua, Dinamo sau Rapid, as lua lejer campionatul. Dati-mi-i pe Niculescu, Danciulescu si Cristea si sa vedeti atunci ce echipa fac", a spus Popa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.