Soprana
Eminenta profesoara a Conservatorului de Muzica Bucuresti, este o prezenta constanta a evenimentelor din cadrul Festivalului "George Enescu". De mai multe decenii, soprana Georgeta Stoleriu sustine recitaluri de inalt nivel artistic si m
Soprana
Eminenta profesoara a Conservatorului de Muzica Bucuresti, este o prezenta constanta a evenimentelor din cadrul Festivalului "George Enescu". De mai multe decenii, soprana Georgeta Stoleriu sustine recitaluri de inalt nivel artistic si multi dintre interpretii formati de ea sunt vedete ale concertelor din cadrul Festivalului. Ieri, Georgeta Stoleriu a interpretat alaturi de Verona Maier, la Sala Mica a Palatului, o serie de compozitii enesciene, cateva in premiera mondiala. Este vorba de cateva lieduri descoperite de Stoleriu in arhiva Muzeului Enescu. Pentru nivelul artistic constant ridicat al concertelor sale la care se adauga munca de formator a numerose voci exceptionale afirmate pe marile scene lirice ale lumii, Jurnalul National o desemneaza pe marea doamna a muzicii clasice romanesti, Georgeta Stoleriu, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.