Madonna a participat la sfarsitul saptamanii la o adunare a misticilor Kaballa din Tel Aviv. Evenimentul a constituit sarbatorirea venirii Noului An evreiesc, iar Madonna, alaturi de sute de participanti ai Kaballei (veniti in fata Hotelului David In
Madonna a participat la sfarsitul saptamanii la o adunare a misticilor Kaballa din Tel Aviv. Evenimentul a constituit sarbatorirea venirii Noului An evreiesc, iar Madonna, alaturi de sute de participanti ai Kaballei (veniti in fata Hotelului David Intercontinental), a interpretat cantece evreiesti. Starul pop (49 de ani) se afla in Israel de miercurea trecuta, intr-o vizita particulara. Madonna nu a dat nici o declaratie presei, iar adunarea la care a participat si ea a fost inchisa pentru camerele de televiziune. Desi a fost botezata catolic, Madonna a adoptat misticismul iudaic recent, luandu-si numele de Esther. Cantareata a vizitat prima data Israelul in 2004.


JAMIE FOXX - Stea pe Walk of Fame
Actorul american Jamie Foxx, distins cu Oscar pentru rolul din "Ray", a obtinut vineri o stea pe celebrul Bulevard Walk of Fame de la Hollywood. Asa cum se procedeaza, de altfel, in asemenea situatii, actorul a adus un omagiu bunicii sale care l-a crescut. "Probabil ca bunica face tumbe de bucurie in Rai. Este una dintre cele mai impresionante zile din viata mea", a spus el.


RETETE DE LA MAMA - Tariceanu si baclavalele
Premierul, aflat la Harsova, a vizitat expozitia de prajituri specifice orasului. Tariceanu a gustat din bunatatile expuse, dupa care a divulgat gospodinelor o reteta de mar copt in coca dulce invatata de la mama sa. Plimbandu-se printre standuri, premierul s-a interesat daca nu cumva vreuna dintre gospodinele prezente a pregatit si baclavale cu gris. Prin urmare, a fost indrumat catre standul rezervat comunitatii turco-tatare, unde una dintre concurente i-a spus ca poate gati si astfel de delicatese.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.