Dupa ce, la Zalau, din pricina acumularilor de gaze, un bloc intreg de locuinte a explodat, isteria deflagratiilor in orase a atins apogeul. Vineri seara, locatarii unui bloc de apartamente din cartierul bucurestean Vitan au fost evacuati de urgenta
Dupa ce, la Zalau, din pricina acumularilor de gaze, un bloc intreg de locuinte a explodat, isteria deflagratiilor in orase a atins apogeul. Vineri seara, locatarii unui bloc de apartamente din cartierul bucurestean Vitan au fost evacuati de urgenta de catre autoritati, dupa ce echipele de intervenetie ale Distrigaz au fost sesizate ca in zona ar fi putut avea loc o scurgere de gaze. Dupa mai multe ore de verificari, specialistii au conchis ca nu exista nicio avarie, iar locuitorii s-au putut intoarce fara risc in locuinte.

Tragedia din urma cu doua zile de la Zalau, judetul Salaj, a generat o adevarata isterie. Companiile care asigura alimentarea cu gaz metan in marile orase au primit deja mai multe sesizari in legatura cu posibile acumulari de gaze. Vineri seara, locatarii unui bloc amplasat in strada Calusarilor, din cartierul Vitan, au apelat serviciul 112, anuntand ca au simtit un puternic miros de gaz, solicitand Distrigaz alertarea echipelor de intervenetie in zona.

Sperieturta zdravana

Locatarii au declarat ca mirosul persistent de gaze s-a simtit intre orele 20:00 si 20:30, la scurt timp dupa ce toate posturile de televiziune au deschis stirile de la ora 19:00 cu tragedia de la Zalau, in care un bloc intreg de locuinte a explodat din pricina scurgerilor de gaz metan. Oamenii s-au speriat atat de tare, incat unii dintee locatari au asteptat sosirea echipelor de intervenetie in fata blocului.

Patru ore de verificari


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.