Intr-un top a celor mai exotice sesizari adresate, in ultimii ani, Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, un memoriu semnat de Faur Isaia se afla, de departe, pe primul loc. Acesta l-a atentionat pe prim-procuror ca ca a facut o descoperire
Intr-un top a celor mai exotice sesizari adresate, in ultimii ani, Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, un memoriu semnat de Faur Isaia se afla, de departe, pe primul loc. Acesta l-a atentionat pe prim-procuror ca ca a facut o descoperire epocala: mormantul lui Adolf Hitler la Timisoara...

Devenit celebru prin ispravile penale mediatizate pana si de canalul american de televiziune CNN, cum a fost “atentatul” cu cerneala asupra fostului presedinte al tarii, Emil Constantinescu, Faur Isaia continua sa dea batai de cap autoritatilor. Multimea actiunilor in instanta indreptate impotriva oricui i se impotriveste si a protestelor de strada contureaza caracterul extrem de dificil al timisoreanului. Forma de nebunie joviala de care pare sa fie atins ii provoaca, deseori, stari mistice in timpul carora face descoperiri si conexiuni dintre cele mai spectaculoase. Un asemenea moment s-a derulat, cu siguranta, anul acesta, de Paste, cand, trecand printr-un cimitir din Timisoara, a identificat locul in care ar fi inmormantat fuhrerul Adolf Hitler. Imediat a desenat schita completa a locului in care a facut descoperirea “epocala” si, alaturi de memoriul de rigoare, le-a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. “Prin acest memoriu consider sa va fac cunoscuta ultima descoperire privind anumite fapte istorice si care fapte, daca se va dovedi a fi adevarate, ar putea imbunatati si mai mult imaginea Romaniei in lume”, isi motiveaza Faur Isaia memoriul, lasand sa se inteleaga ca istoria si politica nu mai au nici un secret pentru gradul sau analitic de intelegere.

Parchetul Timisoara, sesizat cu privire la cavoul lui Hitler

“Cu ocazia sarbatorilor de Paste, am fost in vizita la sora mea, care locuieste cu familia pe strada Brigadierilor, din Timisoara. Cand m-am intors spre oras, am vazut ca lipseste un panou complet din gardul de beton ce imprejmuieste cimitirul din Calea Buziasului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.