O actiune fara precedent va avea loc la Iasi, unde cei care au adoptat caini comunitari sau care ingrijesc animale de acest gen pe langa blocul in care locuiesc vor avea posibilitatea sa-si prezinte protejatii la o expozitie canina. La randul lor, v
O actiune fara precedent va avea loc la Iasi, unde cei care au adoptat caini comunitari sau care ingrijesc animale de acest gen pe langa blocul in care locuiesc vor avea posibilitatea sa-si prezinte protejatii la o expozitie canina. La randul lor, victimele cainilor vagabonzi vor protesta fata de aceste actiuni, purtand la manifestatie fotografii si postere ale persoanelor muscate de maidanezi.

La manifestarea care va avea loc la data de 30 septembrie, ora 10.00, in parcul Expozitiei din Copou, va fi prezentat si un concurs pentru maidanezi. Organizator este Asociatia pentru Protectia Animalelor „Un suflet pentru fiecare“. „Ii asteptam pe toti cei care au caini adunati de pe strazi sau care ingrijesc caini comunitari. Evenimentul are loc duminica, deoarece oamenii sunt liberi in aceasta zi si pot veni. In plus, asteptam si ieseni care vor sa aleaga un catel pe care sa-l adopte. Din comisia de concurs vor face parte specialisti si medici veterinari, care ii vor evalua. Desi nu este vorba de caini de rasa, se va evalua starea de sanatate si aptitudinile animalelor, concu rsul fiind organizat pe grupe de varste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.