Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la o campanie murdara din partea sustinatorilor candidaturii episcopului reformat Tokes Laszlo pentru Parlamentul European, informeaza A
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la o campanie murdara din partea sustinatorilor candidaturii episcopului reformat Tokes Laszlo pentru Parlamentul European, informeaza AM Press. Kelemen Attila a precizat ca se asteapta la astfel de atacuri in ciuda „pactului de neagresiune” semnat la Cluj Napoca, intre UDMR si organizatiile care sustin candidatura independenta a lui Tokes. „Ma astept la o campanie murdara, desi nu cred ca o astfel de campanie va avea priza la oameni”, a spus Kelemen Attila, care este de parere ca majoritatea electoratului nu aproba un astfel de comportament. Presedintele UDMR Mures sustine ca nu crede in respectarea „pactului de neagresiune” si ca, cel mai probabil, se va merge pe principiul „scopul scuza mijloacele”. „Am fost singurul presedinte de organizatie judeteana care s-a opus semnarii acestui pact cu sustinatorii domnului episcop Tokes Laszlo, pentru ca nu cred in respectarea unei astfel de intelegeri”, a spus Kelemen, care a subliniat ca nu face referire la Bise rica Reformata, ci la cele 6 organizatii civile care-l sustin pe episcop. Kelemen Attila a sustinut atata timp cat va fi presedintele filialei, in judetul Mures campania pentru alegerile europarlamentare va fi dusa cu demnitate, insa nu exclude posibilitatea de a riposta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.