Pentru ca "si-au dat Guvernul in franciza", PNL va reusi sa mai prinda un post de prim-ministru de-abia peste 20-30 de ani, dar si atunci numai daca "se misca bine", a profetit sambata la Oradea secretarul general al PD, Vasile Blaga (foto).
Pentru ca "si-au dat Guvernul in franciza", PNL va reusi sa mai prinda un post de prim-ministru de-abia peste 20-30 de ani, dar si atunci numai daca "se misca bine", a profetit sambata la Oradea secretarul general al PD, Vasile Blaga (foto).

In consecinta, competitorii  democratilor la viitoarele alegeri vor fi intai PSD si abia apoi PNL. "Cei cu care ne vom lupta in campania electorala sunt PSD, un partid in plina degringolada, si PNL, un partid care si-a dat Guvernul in franciza. Liberalii, de altfel, o sa mai pupe prim-ministru abia peste 20-30 de ani. O sa stea la 7-10 la suta multa vreme de acuma incolo, dar si asta numai daca se misca bine", le-a spus Blaga, conform Mediafax, celor aproape 800 de participanti la Consiliul Judetean de Coordonare al PD Bihor.


DESFIINTARE. La respectiva reuniune au mai participat si invitati din conducerea centrala a partidului, intre care si Elena Udrea. Ea a incercat sa-i mobilizeze pe militantii democrati afirmand la microfon: "In campanie trebuie sa desfiintam toate celelalte partide". Udrea a fost imediat corectata de Blaga: "Sa nu fim intelesi gresit. De desfiintarea unor partide s-au preocupat altii, in perioada 2000-2004", a spus Blaga, facand aluzie la o declaratie controversata a fostului lider PSD, Adrian Nastase, referitoare la "destructurarea PD".


BLAGA, CA MAMA OMIDA. Comentariul democratului Blaga a primit ieri replica omologului sau liberal, Dan Motreanu. Comparandu-l ironic pe Blaga pentru profetiile sale cu ghicitoarea Mama Omida, Motreanu a interpretat referirile democratului la liberali ca o dovada ca "PNL reprezinta si va reprezenta multa vreme de acum incolo cheia scenei politice romanesti, precum si a viitoarelor formule ale guvernului". "Vasile Blaga ar trebui sa fie preocupat mai ales de partidul domniei sale, un partid fara viitor, care sta doar in popularitatea presedintelui Traian Basescu", a replicat Motreanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin