De mult Arenele Romane nu au fost pline ochi, asa cum s-a intamplat sambata seara, la concertul sustinut de Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo. Sau, altfel spus, la recitalurile Fergie & Band si Black Eyed Peas featuring Fergie.   
De mult Arenele Romane nu au fost pline ochi, asa cum s-a intamplat sambata seara, la concertul sustinut de Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo. Sau, altfel spus, la recitalurile Fergie & Band si Black Eyed Peas featuring Fergie.     La conferinta de presa de dinaintea spectacolului, Universal Music Romania a inmanat doua Discuri de aur, pentru albumele "Monkey Business" (BYP) si "The Dutchess" (Fergie), ceea ce demonstreaza ca atat BYP, cat si "bunaciunea" grupului au multi admiratori in Romania. Fapt confirmat seara, cand Arenele Romane s-au umplut pana la refuz cu fani de toate varstele, mai ales tineri si copii. Care au cantat impreuna cu idolii lor atat hiturile formatiei americane, cat si piesele inregistrate de Fergie pe albumul solo.  Muzica interpretata cu formatie "pe spate" (chitara, tobe, clape si un DJ care, uneori, era si basist) e cea binecunoscuta: un amestec de soul, hip-hop, funk, drum and bass (sonoritati africane), disco si raggae, primita cu bucurie de publicul care a demonstrat cu acest prilej o deschidere deosebita pentru multiculturalitate. Inzestrata de natura cu mult sex-appeal si o voce puternica, Fergie "le-a luat fata" colegilor, interpretand cu dezinvoltura atat piesele formatiei, cat si propriile cantece, acestea din urma ("Fergalicious", "London Bridge" etc.) fiind orientate mai mult spre pop. Si pentru a demonstra ca nici rockul nu ii e strain, sexoasa americanca a "abordat", la un moment dat, un celebru refren Guns Na€™ Roses ("Sweet Child Oa€™ Mine"). Mai tarziu, sarind de la una la alta, nu s-a lasat pana nu a invatat (de la o admiratoare din primul rand) sa pronunte corect "sarmale".    
IMPRESIONAT. Daca Fergie a fost incantatoare, simpaticul si volubilul Will.i.am a tinut sa spuna de mai multe ori cat de impresionat este de frumusetea romancelor, pe care le considera locul 1 pe planeta. In consecinta el a dedicat "Hotel California", cu versuri "downtempo adaptate" (Romania, such a lovely place etc.), femeilor de la noi si a spus ca si-ar dori o sotie din partea locului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.