Surse din cadrul gruparii peremiste ne-au precizat ca "exasperati de comportamentul de tata" al vedetei, de vestimentatia ei si de ardoarea cu care urmarea sa devina parlamentar de Bucuresti, peremistii s-au hotarat s-o dea afara pe usa din dos. "Oan
Surse din cadrul gruparii peremiste ne-au precizat ca "exasperati de comportamentul de tata" al vedetei, de vestimentatia ei si de ardoarea cu care urmarea sa devina parlamentar de Bucuresti, peremistii s-au hotarat s-o dea afara pe usa din dos. "Oana Zavoranu nu ne-a adus nici un vot. Din contra, actrita alege sa se duca la televizor si sa se certe public cu mama sa in direct. Zavoranu a avut chiar impertinenta ca, intr-o emisiune televizata, sa spuna ca peremistii care nu sunt de acord cu intrarea ei in partid sa isi dea demisia. Ce sa mai vorbim despre comportamentul si vestimentatia ei", ne-a explicat un lider PRM. Iubita lui Pepe a pus cireasa pe tort in momentul in care a pus ochii pe un jilt de parlamentar de Bucuresti. "Cum poate un jurist respectabil ca Lucian Bolcas sa apara pe o lista cu Oana Zavoranu? Intrarea ei in PRM nu a adus voturi, ci amuzament. In partid se glumeste foarte mult pe tema silicoanelor ei", ne-au declarat sursele citate. Pe de alta parte, despartirea de Oana s-a anuntat inca din urma cu o luna cand, sosita pe holurile sediului PRM, nici un peremist nu a catadicsit sa-i dea nici macar "buna ziua". De altfel, au continuat sursele, Zavoranu a tintit intotdeauna o pozitie inalta in partid, fapt pentru care nu a fost privita cu ochi buni inca de la bun inceput.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.