Presedintele Basescu l-a inaintat la gradul de general in rezerva pe colonelul Cristian Gatu, fostul mare handbalist. Fost membru al PD, Gatu a fost secretar de stat in vremea guvernarii CDR. El este acum presedintele Federatiei Romane


Presedintele Basescu l-a inaintat la gradul de general in rezerva pe colonelul Cristian Gatu, fostul mare handbalist. Fost membru al PD, Gatu a fost secretar de stat in vremea guvernarii CDR. El este acum presedintele Federatiei Romane de Handbal. Seful statului a semnat decretele prezidentiale prin care i-a trecut in rezerva pe generalii: Corjautanu Gheorghe, din Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Tifrea Ilie, Bantas Adrian-Leonard, Balan Constantin si Gheorghinoiu Eugen, din Ministerul Apararii, Geanta Stefan, Nicolae Marinel si Jitariu Eugen-Viorel din Ministerul Internelor si Reformei Administrative. Printre magistratii eliberati din functie de presedintele Basescu se gaseste Nuca Mihai Stanjenel, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.