Liderul PSD, deputatul Ion Stan, a declarat, ieri,  ca PNL a pus la cale „un nou si mare tun“, si anume privatizarea securitatii nationale. El a sustinut ca recentele declaratii de intentii ale ministrului „liberalo-udemerist&
Liderul PSD, deputatul Ion Stan, a declarat, ieri, ca PNL a pus la cale „un nou si mare tun“, si anume privatizarea securitatii nationale. El a sustinut ca recentele declaratii de intentii ale ministrului „liberalo-udemerist“ Ludovic Orban de a scoate formatiunile antiteroriste specializate ale Serviciului Roman de Informatii (SRI) din dispozitivul de securitate a Aeroportului International „Henri Coanda“ - Otopeni reprezinta un grav si impardonabil „atentat la adresa securitatii nationale“. „Ce conteaza ca Aeroportul International „Henri Coanda“ - Otopeni este un obiectiv de importanta deosebita in Sistemul National Antiterorist, instituit prin Strategia Nationala de Prevenire si Combatere a Terorismului, adoptata prin Hotararea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii nr. 36 din 5 aprilie 2002? Nu conteaza!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.