Ascensiunea echipelor romanesti in cupele europene se face simtita in clasamentul coeficientilor UEFA. Forul continental a anuntat oficial, ieri, ca Romania va avea o echipa calificata direct in editia urmatoare, 2008/2009, a grupelor Ligii Campioni
Ascensiunea echipelor romanesti in cupele europene se face simtita in clasamentul coeficientilor UEFA. Forul continental a anuntat oficial, ieri, ca Romania va avea o echipa calificata direct in editia urmatoare, 2008/2009, a grupelor Ligii Campionilor, datorita saltului facut in clasamentul coeficientilor UEFA.

Batalia pentru titlul de campioana a Romaniei va fi crunta in acest sezon. Dinamovistii, deja celebri pentru ghinionul pe care il au in preliminariile Ligii, au ocazia, in cazul in care ies campioni, sa-i indeplineasca visul lui Borcea. „Romania, rasplatita pentru cresterea coeficientului UEFA. Romania va avea o echipa direct in grupele Ligii Campionilor. Clasamentul are la baza rezultatele din precedentele cinci sezoane, 2002/2003 pana in 2006/2007, si va folosi la stabilirea echipelor care vor intra in editia 2008/2009 a Ligii Campionilor si a Cupei UEFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.