In ultimele saptamini, Shakira (foto) a frecventat cursul de "Introducere in civilizatia occidentala antica" tinut la Universitatea din California, Los Angeles. "A inceput sa mearga la curs dupa ce si-a terminat turneul din aceasta vara", confirma ma
In ultimele saptamini, Shakira (foto) a frecventat cursul de "Introducere in civilizatia occidentala antica" tinut la Universitatea din California, Los Angeles. "A inceput sa mearga la curs dupa ce si-a terminat turneul din aceasta vara", confirma managerul cintaretei de origine columbiana, Fifi Kurzman, citat de Associated Press. Dupa turneul ei cu rezonante freudiene ("Oral Fixation"), vedeta de 30 de ani s-a hotarit sa afle mai multe despre omul preistoric si despre cultura greaca veche, urmind lectiile profesorului Robert Cleve. "Mi-a spus ca vine din Columbia si ca vrea sa invete mai multe doar pentru cultura ei generala. Arata ca orice alta studenta si nu avea aere de vedeta", spune Cleve. Profesorul mai povesteste ca Shakira l-a retinut de mai multe ori dupa ore pentru a discuta pe marginea subiectelor din curs. "Am fost cu adevarat impresionat de inteligenta ei", conchide specialistul in istorie. (V.P.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.