Astazi, concureaza la titlul de “Sex Bomb Gardianul” o adevarata experta in show-uri erotice, Laura Andresan (26). Si-a incercat talentul ca ziarista, dar si-a dat seama in scurt timp ca mai bine i se potriveste statutul de vedeta

Astazi, concureaza la titlul de “Sex Bomb Gardianul” o adevarata experta in show-uri erotice, Laura Andresan (26). Si-a incercat talentul ca ziarista, dar si-a dat seama in scurt timp ca mai bine i se potriveste statutul de vedeta porno. Si-a inceput viata sexuala la 18 ani, dar a recuperat in timp, iar azi se declara o fina cunoscatoare a tainelor sexului. A dezvaluit ca a avut relatii cu politicieni, oameni de afaceri si fotbalisti si a creat un adevarat scandal in jurul lui Adrian Mutu. Daca va obtine cea mai mare nota pe www.gardianul.ro, Laura ar putea fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Laura Andresan s-a avantat in jungla Bucurestiului la 19 ani, punandu-si in cap sa devina ziarista. Inca de atunci, mijloacele prin care voia sa avanseze in acest domeniu mizau tot pe calitatile ei de “curtezana”. Nici nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca sexul este cea mai buna metoda de promovare si cea mai buna arma impotriva celor care ii voiau raul. A facut public faptul ca a avut relatii sexuale cu politicieni si oameni de afaceri, carora a refuzat, totusi, sa le dea numele, limitandu-se doar la initiale. A creat valva cu acele declaratii si a starnit si mai mult curiozitatea, alegand sa invaluie totul in mister.

Scandal sexual cu Adi Mutu
Cu cativa ani in urma, Laura i-a “copt-o” unuia dinte cei mai cunoscuti fotbalisti romani, Adrian Mutu. Pe vremea aceea, starleta lucra ca “ziarista” la un tabloid. Laura a reusit sa-l prinda in mreje pe fotbalist si a acceptat o intelegere care i-a adus si bani, si notorietate, iar pe Mutu l-a atras intr-un scandal sexual de proportii. Intr-o seara, cand s-a intalnit cu sportivul, fotografii publicatiei pentru care Laura presta s-au ascuns in apropierea camerei unde se consumau momente fierbinti intre ea si Adi Mutu. Pozele au ajuns in ziar, iar Laura si-a incasat “comisionul”. Pentru Mutu, in schimb, acest episod a insemnat doar primul din lunga serie de aventuri sexuale in care a mai fost implicat ulterior.

L-a turnat pe Mutu la 'The Sun>>
Cand Adrian Mutu a fost implicat intr-un alt sandal, cel cu drogurile, tot Laura a fost cea care “i-a sarit in ajutor”, printr-un interviu acordat publicatiei britanice “The Sun”. Sexexperta le-a declarat reporterilor ca Mutu obisnuia sa prizeze cocaina de mult timp, fapt care a murdarit si mai mult imaginea fotbalistului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.