"Sunt un om responsabil, nu puteam sa fac ceea ce sunt acuzat. Daca eram eu la volan, a doua zi faceam raport, dar cercetarile vor dovedi ca nu eu am fost la volan", a afirmat Orjanu. Potrivit Mediafax, in seara de 23 august, comisarul Orjanu se into
"Sunt un om responsabil, nu puteam sa fac ceea ce sunt acuzat. Daca eram eu la volan, a doua zi faceam raport, dar cercetarile vor dovedi ca nu eu am fost la volan", a afirmat Orjanu. Potrivit Mediafax, in seara de 23 august, comisarul Orjanu se intorcea de la o petrecere care a avut loc la vila lui Ceausescu de la Micesti cand ar fi intrat cu masina intr-un cap de pod din apropierea localitatii Maracineni. Masina s-a rasturnat, iar Orjanu - care conform declaratiilor martorilor era singur in autoturism - a fost ajutat de acestia sa iasa din masina. Imediat dupa accident, un echipaj de la ambulanta care era in zona si care s-a oferit sa ii acorde ajutor medical a fost refuzat de politist. Ulterior, potrivit Mediafax, comisarul l-ar fi chemat pe Zamfir Olteanu, soferul de serviciu la IPJ Arges, pentru ca acesta sa declare in procesul-verbal de constatare ca el se afla la volanul masinii in momentul producerii accidentului. IGPR s-a autosesizat in acest caz in urma unei reclamatii telefonice in care se arata ca exista martori care sustin ca politistul a comis un accident usor de circulatie, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, dupa care si-a chemat soferul la locul accidentului si l-a pus sa declare ca acesta a fost la volan. Orjanu a confirmat, totodata, ca a solicitat conducerii Politiei Romane sa fie eliberat din functia pe care o detine si sa fie trecut pe o functie corespunzatoare gradului profesional. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.