Spania a reusit sa se califice fara probleme in semifinalele CE de baschet, acolo unde "cocosii" au pierdut surprinzator in fata rusilor.

Reprezentativele Spaniei si Rusiei s-au calificat, joi seara, in semifinalele Campionatului Euro
Spania a reusit sa se califice fara probleme in semifinalele CE de baschet, acolo unde "cocosii" au pierdut surprinzator in fata rusilor.

Reprezentativele Spaniei si Rusiei s-au calificat, joi seara, in semifinalele Campionatului European de baschet, dupa ce au invins selectionatele Germaniei, respectiv Frantei, in sferturile competitiei. Spania a trecut lejer de Germania, cu scorul de 83-55, campioana calificindu-se asteptat in semifinale.

In schimb, Rusia a produs surpriza, dupa victoria in fata Frantei cu scorul de 75-71, ajungind pentru prima oara dupa noua ani intr-o semifinala la o competitie internationala. Francezii au condus pe tabela de marcaj aproape in totalitate, dar in ultimul sfert Rusia a revenit, profitind de prestatia modesta a vedetelor Frantei, Boris Diaw si Tony Parker, care au ratat numeroase aruncari libere. De la rusi s-au remarcat Victor Khriapa, 16 puncte, sapte recuperari si sase pase decisive, John Robert Holden, 15 puncte, doua recuperari si doua pase decisive, si Nikita Morgunov, 14 puncte si o recuperare, in timp ce de la francezi s-au remarcat Boris Diaw, 17 puncte, sase recuperari si doua pase decisive, si Tony Parker, 15 puncte, doua recuperari si trei pase decisive, desi cei doi au ratat citeva aruncari libere importante in final. Vineri seara erau programate ultimele doua meciuri din sferturi: Grecia - Slovenia si Lituania - Croatia.

Victor Khriapa, intr-un meci cu Portugalia



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.