Surorile Luciu, in "Inima de tigan"

Echipa telenovelei "Inima de tigan" isi ingroasa rindurile cu Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea emisiunii "Vremea de Acasa", si cu Iuliana Luciu, sora Nicoletei. Aceasta din urma va juca rolul unei romance, Camelia, nepoata Senatorului (Dorel Visan), care va fi rapita si ulterior gasita de tigani. "Atunci cind ajunge in satra, fata este foarte traumatizata si nu vorbeste cu nimeni, mult timp. Nu mi-a fost usor sa interpretez toate aceste stari de spaima si de confuzie, dar cei din jur m-au ajutat foarte mult", spune Iuliana.

Reality show cu medici, la B1 TV

B1 TV mizeaza toamna asta pe film. Si pe un nou reality show, "Camera de Garda", cu medicii de la Urgente. Liana Stanciu va povesti din culisele unor pelicule celebre, la "Dependenti de cinema", dar fara a abandona "Trenul vietii". O alta noutate e filmul serial "24", o superproduct ie a 20th Century Fox. Nu lipsesc filmele europene, dar nici doua seriale romanesti, pe care le va produce chiar postul fratilor Paunescu.

Alina Stancu va realiza emisiunea sociala "Povesti de viata", iar Alina Badic va modera "Taboo", in care se va discuta despre incest, autoflagelare, canibalism, clonare umana.

Simbata se alege hitul verii

Hitul verii va fi ales simbata seara, in direct, la TVR 1. De la ora 22.10, Vali Barbulescu, care-si va serba ziua de nastere chiar in emisiune, va prezenta piesele candidate. Insound, Paula Seling, Andreea Balan, Animal X, Keo, Dream City, Nico si Bogdan Dima sint deja calificati, urmind sa fie stabilit in seara de vineri, 14 septembrie, dupa inchiderea votarii de pe site-ul TVR, cel de-al noualea finalist. La editia de simbata a "Top Super Hit", unul dintre telespectatori va cistiga 2.000 de euro.