Universitatea Craiova-Pandurii este cel mai echilibrat meci in aceasta faza a competitiei, a carei cistigatoare este calificata in primul tur al Cupei UEFA.

Antrenorul Universitatii Craiova, Ovidiu Stinga, a declarat vineri ca echipa s
Universitatea Craiova-Pandurii este cel mai echilibrat meci in aceasta faza a competitiei, a carei cistigatoare este calificata in primul tur al Cupei UEFA.

Antrenorul Universitatii Craiova, Ovidiu Stinga, a declarat vineri ca echipa sa a fost lipsita de noroc la tragerea la sorti a 16-imilor Cupei Romaniei, dar spera ca va reusi sa treaca de Pandurii Tg.-Jiu si sa ajunga in fazele superioare ale competitiei. "Cupa Romaniei este periculoasa tot timpul, asa ca nu conteaza cu cine joci. Tinind cont de etapa in care se afla, putem spune ca am avut ghinion la tragerea la sorti intilnind un adversar de prima liga, cind erau atitea din cel de-al doilea esalon. De fapt, cred ca este disputa acestei etape, iar pentru noi singurul avantaj este ca vom juca aproape de casa. Nu cred ca putem pierde de doua ori intr-un an cu Pandurii, asa ca ne gindim la victorie in partida de la Tirgu-Jiu", a declarat Stinga. Un alt meci cu adversare din prima liga va fi "U" Cluj - FC Vaslui, restul partidelor fiind dezechilibrate valoric. Un alt meci interesant ar putea fi intre Dinamo si Progresul Bucuresti, mostenitoarea fostei FC National.

Saisprezecimile Cupei Romaniei:

FC Sacele (Liga a II-a) - CFR Cluj FCM II Bacau (Liga a III-a) - Rapid Bucuresti Progresul Bucuresti (Liga a II-a) - Dinamo Bucuresti FC Brasov (Liga a II-a) - Gloria Bistrita FCM Bacau (Liga a II-a) - Steaua Bucuresti Concordia Chiajna (Liga a II-a) - Otelul Galati Prefab 05 Modelu (Liga a II-a) - Poli Stiinta Timisoara CS Muresul Deva (Liga a II-a) - Poli Iasi ACU Arad (Liga a III-a) - Dacia Mioveni Jiul Petrosani (Liga a II-a) - Farul Constanta Tricolorul Breaza (Liga a III-a) - Gloria Buzau Severnav Turnu Severin (Liga a II-a) - Ceahlaul Piatra Neamt FC Baia Mare (Liga a III-a) - Unirea Urziceni CS Sanatatea Servicii Publice Cluj (Liga a III-a) - UTA Arad Universitatea Cluj - FC Vaslui Pandurii Tirgu-Jiu - Universitatea Craiova Partidele vor avea loc la 26 septembrie intr-o singura mansa, pe terenul echipei mai slab clasate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.