Oferta speciala in Tunisia629 de euroDoua saptamini in Tunisia la un hotel de 5 stele in Hammamet costa 629 de euro, potrivit agentiei Tunisiana Travel. Pachetul include cazare si masa in regim demipensiune, transport avion si asi


Oferta speciala in Tunisia629 de euroDoua saptamini in Tunisia la un hotel de 5 stele in Hammamet costa 629 de euro, potrivit agentiei Tunisiana Travel. Pachetul include cazare si masa in regim demipensiune, transport avion si asistenta turistica. Taxa de aeroport si suplimentul cu vedere la mare nu sint incluse. Liga Campionilor in Spania490 de euroIntre 22 si 24 octombrie, agentia Regina Travel ofera un pachet turistic de trei zile in Spania, la Sevilla. Pachetul cuprinde bilet la peluza pentru meciul Steaua-Sevilla, transport avion, cazare doua nopti in camera dubla la un hotel de 3 stele cu mic-dejun inclus. Vacanta in Bora Bora632 de euro O saptamina de cazare intr-un bungalou pe apa in insulele exotice Bora Bora, in Indonezia, costa, potrivit agentiei Butterfly Tourism, 632 de euro. Pachetul cuprinde doar cazarea la regim de 5 stele, valabila pentru o singura persoana. Transportul si masa sint servicii neincluse.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.