Sunteti foarte sceptici, nu gustati glumele facute pe seama dumneavoastra chiar daca sunt nevinovate. Nemultumiti de consideratia care vi se acorda va puteti simti izolati, chiar si in mijlocul unui grup de prieteni, si atunci va veti replia in interior. Vitalitatea si logica se afla la baza tuturor succeselor astazi si maine, iar planul sentimental va juca un rol primordial. Asta nu inseamna ca veti fi supusi si permisivi in relatia de cuplu, ci doar ca va veti implica suficient cat sa dati un nou impuls partenerului. Vi se pare ca munca nu este apreciata la adevarata ei valoare, motiv pentru care doriti sa faceti ceva pentru a iesi in evidenta. Indiferent de slujba, va veti simti dezorientat, va bazati prea mult pe opiniile colegilor pentru fiecare actiune, dar nu va petreceti timpul amestecandu-va in viata lor. Influenta unei persoane mai mature ar fi de bun augur, deoarece ar aduce un plus de maturitate preocuparilor dumneavoastra. Va puteti simti atrasi de persoane de alta nationalitate. Aveti o memorie vizuala foarte severa si retineti detaliile cele mai nesemnificative. Puteti avea proiectii afective prost interpretate. Abaterea atentiei prin sp ort sau lectura va reface rapid echilibrul.


Berbec
Astazi si maine considerati amorul o placuta trecere de timp. Inconstienti de pericol si neprevazatori, puteti comite grave imprudente in afaceri si in dragoste, intrand in cele mai dificile situatii. Din fericire, iesiti cu multa maiestrie din incurcaturi. Sub aparenta bratului de fier, sunteti foarte influentabil. Chiar daca nu intotdeauna v-ati ales cauzele pentru care sa luptati, va daruiti trup si suflet acestora.

Taur
Gasiti o serie de puncte comune cu o persoana de sex opus pe care pana acum aproape o ignorati. Incercati sa ii descifrati firea si asta pentru ca va incita felul ei de a fi. Va intelegeti bine din punct de vedere al gusturilor, al sexualitatii, al afinitatilor intelectuale, va apreciati reciproc. Aceasta relatie va da o stare de bine, de multumire, de entuziasm pe toate planurile. Jovialitatea face din dumneavoastra un punct de reper semnificativ pentru anturaj.

Gemeni
Doriti sa va impuneti punctul de vedere in fata partenerului, dar lupta celor doua vointe poate deveni exploziva. Astfel, daca nu va retrageti la timp afirmatiile dure si ofensive, poate aparea un mare semn de intrebare. Aveti un colt secret, o parte pe care nimeni nu a vazut-o, nu a descoperit-o pana acum, dar care incepe sa isi ceara drepturile, sa doreasca sa fie descoperita. Cu alte cuvinte, ceea ce nu ati relevat nici familiei si nici prietenilor, iese acum la iveala.

Rac
Va aprindeti usor, dar va si trece repede. Dragostea va ocupa tot timpul, de aceea alte activitati palesc in fata acesteia. Chiar daca plecati de la premize diferite cu cele ale partenerului, pana la urma ajungeti la un numitor comun. Ii daruiti siguranta si comoditatea de care are nevoie, dorinta de sprijin si de ocrotire. Superficialitatea unei persoane de sex opus, posibil a unui superior va poate distruge increderea pe moment. Va simtiti putin respinsi.

Leu
Sunteti capabili sa duceti la bun sfarsit o actiune inceputa acum cateva luni. Va pierdeti insa repede rabdarea si va schimbati centrul de interes.