Bucuresti
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 25-26 de grade, iar cea minima va fi de 10-11 grade.
In tara
Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea in nordul, centrul si estul tarii. Vor fi averse si descarcari electrice pe arii restranse in Crisana, Maramures, Moldova si la munte. In zona montana inalta, trecator, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade.
La munte
Sambata
Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, cand pe arii restranse vor cadea averse si se vor semnala descarcari electrice. Pe vai si in depresiuni local va fi ceata. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de intervalul precedent.
Duminica
Vremea va fi in general frumoasa. Vantul va prezenta intensificari pana la tare. Temperatura aerului va marca o scadere usoara. Noaptea si dimineata, local pe vai si in depresiuni se va produce ceata.
La mare
Sambata
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul noptii, cand izolat vor fi conditii de ploaie slaba. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 13 si 15 grade. Temperatura apei marii va fi de 14-16 grade.
Duminica
Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat conditii de aversa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 22 de grade, iar cele minime intre 11 si 13 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 14 grade.