In tara
In cursul zilei cerul va fi variabil si izolat; va ploua slab in regiunile nordice si la munte. Noaptea vor fi innorari in jumatatea de sud-vest a tarii si va ploua in Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei si pe arii res
In tara
In cursul zilei cerul va fi variabil si izolat; va ploua slab in regiunile nordice si la munte. Noaptea vor fi innorari in jumatatea de sud-vest a tarii si va ploua in Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei si pe arii restranse in Crisana si Transilvania. Ploile vor avea si caracter de aversa, iar in sud-vest, izolat, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 22 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 4 si 12 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari la sfarsitul noptii, cand va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 9-10 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.