La a XIX-a expozitie canina internationala C.A.C.I.B. organizata de Asociatia Chinologica Ilfov care a avut loc astazi la stadionul "Iolanda Balas" din Bucuresti s-au inscris 434 de caini din 79 de rase. Castigatorii acestei expozitii care vor concur
La a XIX-a expozitie canina internationala C.A.C.I.B. organizata de Asociatia Chinologica Ilfov care a avut loc astazi la stadionul "Iolanda Balas" din Bucuresti s-au inscris 434 de caini din 79 de rase. Castigatorii acestei expozitii care vor concura si maine la Slobozia pot castiga trofeul "Cupa Sudului".  Arbitrii au fost din Spania, Rusia, India si Ungaria, dar nici concurentii nu s-au lasat mai prejos si au venit din Bulgaria, Rusia, Italia, Suedia, Moldova, insa cei mai multi au fost din Romania. Cainii trebuie sa-si dovedeasca la inceput calitatile concurand cu semenii din aceeasi rasa, titlul care se ofera fiind "Best of Breed", cel mai bun al rasei. Cei care au obtinut acest titlu se intrec ulterior pentru "Best of Group", un titlu oferit castigatorului din grupa Federatiei Chinologice Internationale din care face parte. De exemplu, din grupa a V-a fac parte samoyede, husky, malamut de Alaska, chow - chow, akita etc. Titlul "Best in Show" care se acorda la final castigatorului concursului, dupa mai bine de sase ore de competitie, dintre cei mai buni din fiecare grupa a fost acordat unui American Akita.






Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.